Kipspiezen
De spiezen die wij maken zijn zeker in de zomermaanden zeer in trek op de barbeque. Maar ook bij cateringbedrijven en restaurants zijn ze het hele jaar door een geliefd product. Er is een ruime keus aan soorten en vooral smaken van de spiezen. Ieder seizoen proberen we weer wat andere soorten en wordt ons assortiment aangepast. Een aantal voorbeelden van spiezen die wij momenteel in ons assortiment hebben:


Hawaï Spies
Zomerse spies gemaakt van kipfilet met stukjes ananas en rode paprika.

Cajun Spies
Kipfilet gekruid met de kant en klare kruidenmix die de typische Amerikaanse smaak uit de Mississippistreek weergeeft.

Tandoori Spies
Dit Indiase gerecht is ook in Nederland erg populair. Gemarineerd met tandoori kruiden.

Spanish Harbour
Lichtgele marinade met een mooie tekening van paprika en peterselie. De knoflooksmaak in deze marinade wordt ondersteund door een licht citroenaccent.

French Graden
Transparante marinade met groene tekening. Proef de frisse, kruidige smaak van tuinkruiden met een licht knoflookaccent.

Mediterranee
Typisch franse méditerrane smaak, met rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel als smaakmakers.

Piri Piri Spies
Dit is een spicemix van diverse gedroogde groenten (knoflook, paprika, tomaat, ui) en gemengde specijen en kruiden (chillie, peper,peterselie).

Bolero Spies
Een zonnige spies met een kruidenmengsel waarvan kerrie en gember een belangrijk onderdeel zijn. De gedroogde groenten maken de spies extra fleurig om te zien.

Tex Mex Spies
Een Zuid-Amerikaans kruidenmengsel van cayennepepers, paprika, ui en knoflook. Lekker pittig.

Toscaanse spies
Een marinade uit de Italiaanse keuken, op smaak gebracht met kruiden als oregano en knoflook. De spies wordt gemaakt van kipfilet

Provencaalse spies
Een marinade uit de Franse keuken keuken. met een mooi gemengd bouquet kruiden uit de Provence, zoals rozemarijn en tijm. De spies wordt gemaakt van kipfilet.