Saté
Al onze saté en spiezen worden ambachtelijk gemaakt van "verse vleesproducten". Het vlees wordt in blokjes gesneden en vervolgens volgens ons eigen recept gemarineerd. Daarna handmatig aangeregen. De verpakking gebeurt machinaal. Deze machine verpakt al onze saté vacuüm. Omdat de HACCP normen steeds veeleisender worden biedt deze vorm van verpakken vele voordelen.

veel hygiënischer
geen vriesdroog
langer houdbaar in de koeling
door "easy peal" makkelijk te openen
makkelijk uit de doos te nemen


Kipsaté
Gemaakt van kipfilet.

Varkenssaté
Gemaakt van hamvlees of bovenbil.

Haassaté
Gemaakt van varkenshaas.

Gegaarde saté met saus.
Deze saté is al kant en klaar en hoeft u alleen nog maar op te warmen in de magnetron. Zowel kip als varkenssaté.

EBO saté
Ambachtelijk bereide kipsaté met een geheel eigen smaak.

EBO pinda satésaus
Gemaakt van vers gebrande pinda's
met toevoeging van heerlijke kruiden.


Maak zelf u keuze uit :
het gewicht per portie
marinade (bv. uw eigen recept)
soort stokje
Wel of niet gegaard
verpakking